Kuvaus

Tampere – Kangaskassi, musta

Tampere kangaskassi on jokaiselle, joka diggailee Tampereen ainutlaatuista tunnelmaa. Kuva printattu polttamalla kankaaseen, joten se kestää kovempaakin menoa. Kassi on suunniteltu, piirretty ja painettu Tampereella. Tuotetta on tehty ainutkertainen rajoitettu erä ja siksi saatavuus on rajallinen.

Tammerkosken sillalla
Raikaa lauluni
Tampere, helmi mesta
Rakkain kaupunki

– Mikko Alatalo

Kassin kuvitus on toisella puolella ja toinen puoli kassista on musta.

Voit valita tuotteelle postituksen, tai tulla noutamaan sen Tampereelta. Postitettaessa hintaan on lisätty postikulut. Takaisin verkkokaupan etusivulle pääset tästä.

tampere-kangaskassi

Art From The Underground

on yhden naisen tapa tarkastella arkea itse maalattujen linssien läpi. Väritän maailmaa uniikimmaksi mm. pinstripe siveltimien, kynäruiskun, lyijykynän, tatuointikoneen ja tussien avulla. Opetan myös taidetta ja erikoismaalausta Tampereen Olkkarilla.

Minut löytää tatuoimasta ja tekemästä tilaustöitä yksityisstudiostani Tampereelta, alan messuilta, opettajan roolissa erikoismaalauskurssilta tai maalattavan kohteen luota esim. jonkun autotallista. Tarvittaessa riennän myös luoksesi pitämään maalauskurssia.

Kätteni jälkiä voitkin siis löytää niin iholta kuin auton nokkapellistä tai olohuoneen seinältä. Elämäntapaa, ajatuksia ja DIY juttuja pääset seuraamaan blogistani. Kursseille mukaan puolestaan pääsee ihan ilman minkäänlaista kokemusta ja ryhmän voi tilata myös omalle porukalle esim. polttareihin, Tyky-tapahtumaan tai kaveriporukan iltamiin.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Tampere – Kangaskassi”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *